Eventyret går mot slutten

Vår store verdensreise er snart over og vi har begge begynt å innse at vi snart er hjemme i den virkelige hverdagen. De siste ukene har vi reist og opplevd mye spennende som vi gjerne vil dele med dere før vi avslutter bloggen. Her kommer en kort oppsummering:

Vietnam
Cu Chi Tunnels

I Ho Chi Minh besøkte vi Cu Chi Tunnels for å få se hvordan Vietnameserne beskyttet seg  under andre verdenskrig og senere i Vietnamkrigen.

IMG_1399P1020999
Halong Bay

Fantastiske Halong Bay består av 2000 små øyer i idylliske omgivelser i den nordlige delen av Vietnam. Vi tilbragte noen fantastiske dager her med båttur, overnatting i bungalow, kajakk-padling, hulevandring og noen late dager på stranden.

IMG_1490IMG_1522IMG_1636P1030103P1030286
Laos
Luang Prabang

Vi krysset grensen over til Laos hvor vi fikk noen actionfylte dager med jungeltur til fossefall og elefantridning. Ved fossefallene slang vi oss i lianer og nøt den vakre naturen Laos kan tilby. Elefantridningen var over all forventning og vi avsluttet med bading og lek med de enorme dyrene.

IMG_1859IMG_2009IMG_2115IMG_2181P1030433IMG_2247P1030542

Vang Vieng

I Vang Vieng prøvde vi oss på den berømte «tubingen» som alle snakker om. Dette går ut på å leie seg en badering hvor man flyter nedover elven og stopper på barer underveis for å være med på festlige aktiviteter. Dette er et utrolig bra konsept, og vi undres over hvorfor dette ikke finnes noen andre steder. Det er også mulig å «tube» gjennom store, mørke grotter for å få litt mer spenning. Dette var en kjempebra måte å gjøre en grottevandring til en større aktivitet, og anbefales virkelig!

P1030662P1030652P1030688

Fra Laos reiste vi med nattog til Bangkok for å tilbringe våre siste dager i Sørøst-Asia. Nå sitter vi på flyplassen i Helsinki, Finland etter en 11 timers flytur fra Bangkok. Her har vi en kort mellomlanding før vi setter oss på vårt siste fly til Norge. Vi har lenge visst at denne dagen ville komme – den siste dagen på reisen. Det er allikevel helt uvirkelig at vi er kommet hit, og at reisen faktisk er over. Vi har hatt et helt fantastisk halvår hvor vi har vært jorden rundt og kan se tilbake på høydepunkter som bestigningen av Kilimanjaro, safari i Afrika og roadtrip i USA. Takket være viljestyrke og god planlegging har vi fått til alt vi ville og er kjempefornøyde med de opplevelsene vi sitter igjen med i dag. Vi føler oss utrolig heldige som har fått oppleve verden på denne måten og sitter igjen med mange gode minner og nye bekjentskaper fra hele verden. Dette eventyret kunne rett og slett ikke ha vært bedre og vi er begge strålende fornøyd med vår jorden-rundt-reise!

Helt til slutt vil vi takke alle våre lesere som har fulgt oss på reisen, og håper at dette har vært til inspirasjon for egne ekspidisjoner. Dersom du har en smule reiselyst anbefaler vi på det sterkeste å gripe sjansen og følge dine drømmer for å utforske verden!

– Ingvild & Andrè

Reklame

Om Ingvild og Andrè backpacker jorden rundt

Vi er to gode venner som gjør drømmer til virkelighet!
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s